Ücretsiz Dene Giriş Yap

2023 Temmuz Online DGS Kursu, DGS Uzaktan Eğitim Dersleri

Türkiye’nin En İyi Online DGS Kursu Şimdi Parmaklarınızın Ucunda! nettekurs DGS Uzaktan Eğitim Dersleri ile Tek Dönemde DGS Kazanma Şansını Kaçırmayın!

HEMEN PUANLA:

2023 Temmuz DGS Uzaktan Eğitim Programları Hakkında

DGS kazanmak için ihtiyacınız olan tüm kaynaklar Türkiye’nin Başarı Oranı En Yüksek DGS Uzaktan Eğitim Kursu ile ayağınıza geliyor. ÖSYM DGS sınavlarında uzun yıllardır binlerce adayı başarıya ulaştırmakta olan En İyi DGS Hocalarını Online DGS Kursu programlarında sizlerle buluşturuyoruz. DGS Online Kurs içerikleri olarak Sözel, Sayısal tüm konu anlatımı ve soru çözümleri, canlı dersler, video dersler, DGS online deneme sınavları ve kursumuza özel güncel DGS kitapları ile diğer tüm kaynakları ÜCRETSİZ DENEYEBİLİRSİNİZ! 7/24 canlı destek hattı ve uzman rehberlik servisiyle ihtiyaç duyduğunuz her an yanı başınızda olan nettekurs ile tek dönemde yüksek puan alarak DGS KAZANABİLİRSİNİZ!

Başlama Tarihi: Kayıt Olduğunuz Tarih
Kullanım Süresi: Azami 2 Yıl Sınırsız Erişim
Kurs İçeriği: 300 Saat Canlı Ders, 1100 Saat Video Ders, 2 Cilt Kitap, 37 Adet Online Deneme Sınavı ve PDF Ders Notları
Eğitmenler: Müge Şenöz
Rabia Sarıkaya
82 Oy
Ortalama 5/ 5

https://www.nettekurs.com/online-dgs-kursu

2 yıllık erişim

Online DGS Kursu ÜCRETSİZ DENE!

Online DGS Kursu sınav hazırlık programlarımızın tüm içeriklerini nettekurs ücretsiz sistem üyeliği yaparak ÜCRETSİZ DENEYEBİLİRSİNİZ! Türkiye’de bir ilk olan uygulamamız ile kısıtlanmış bir içeriğe değil kesin kayıt yaptırmış kullanıcılar ile aynı şekilde tüm kaynaklara erişim sağlayabileceksiniz. Canlı ders, video ders ve online DGS deneme sınavları dışında DGS online eğitim pdf kaynak ve kitaplarını da içeren DGS Uzaktan Eğitim programlarımızı ücretsiz denedikten sonra kayıt olmak istemediğiniz durumda kesinlikle ücret ödemezsiniz.

DGS Ücretsiz Dene

Kurs Paketleri

2023 Temmuz Online DGS Kursu

nettekurs.com Uzaktan Eğitim Dershanesi ile Türkiye’nin İlk ve Tek Sınav Kazanma Garantili Online DGS Hazırlık Kursu, En İyi Hocalar, Canlı Dersler, Video Dersler, Türkçe, Sözel Mantık, Matematik, Sayısal Mantık, Tüm DGS Konuları, Konu Anlatımları, Çıkmış DGS Soruları ve Çözümleri, Ücretsiz DGS Hazırlık Kitapları, Test ve Deneme Sınavları, Kısacası Sınav Kazanmak İçin İhtiyaç Duyduğunuz Her Şey, En Uygun Ders Ücretleri, En Hesaplı DGS Kurs Fiyatları ve En Kaliteli Online Dershane Hizmeti ile Parmaklarınızın Ucunda ! Öneri veya Tavsiye Arayarak, Sınavlara Tekrar Tekrar Başvuru Yaparak Zaman Kaybetmeyin. Dikey Geçiş Sınavında Kazandıran Sınav Sonuçları, Yüksek Puan ve Başarı nettekurs.com ile Bir Tık Yakınınızda !

nettekurs.com Online Dershane
2023 Temmuz Online DGS Kursu

Online DGS Kursu

Online DGS Kursu
Kursu İncele

2023 Temmuz Online DGS Kursu Özel İndirim Fırsatı!

DGS Kursu Online Eğitim sayfamızda görmüş olduğunuz paket ücretleri sınırlı sayıda kontenjana özel indirimli ücretlerdir. Özel indirimlerden yararlanarak DGS kazanabilmek için elinizi çabuk tutunuz! Türkiye’de bir ilk olan uygulamamız sayesinde tek kurs ücreti ile DGS kazanana kadar hizmet alabilirsiniz. Tüm DGS Online Ders içerikleri kapsayan Canlı Ders paketine katılım sağlayan adaylar takip eden dönemler için yeniden ihtiyaç duymaları halinde ekstra ücret ödemeden hizmet almaya devam edebilirler. Nettekurs ‘tan Sınav Kazanmadan Ayrılamayacaksınız!

2020 DGS Kalan Süre

DGS Başvuruları Ne Zaman Başlıyor ? 09.06.2020
DGS Başvuruları Ne Zaman Bitiyor ? 17.06.2020
Sınav Geç Başvuru Tarihi ...
DGS Sınav Tarihi Ne Zaman ? 09.08.2020
DGS Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak ? 09.09.2020

2021-DGS

2021 DGS Sınav Başvuruları Ne Zaman Başlıyor ? 21.05.2021
2021 DGS Sınav Başvuruları Ne Zaman Bitiyor ? 31.05.2021
Sınav Geç Başvuru Tarihi ...
2021 DGS Sınavı Ne Zaman ? 11.07.2021
2021 DGS Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanıyor ? 12.08.2021

2022 DGS (Dikey Geçiş Sınavı)

2022 - DGS Sınav Başvuruları Ne Zaman Başlıyor ? 13.05.2022
2022 - DGS Sınav Başvuruları Ne Zaman Bitiyor ? 23.05.2022
Sınav Geç Başvuru Tarihi ...
2022 - DGS Sınavı Ne Zaman ? 03.07.2022
2022 - DGS Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanıyor ? 12.08.2022

2024-DGS

Sınav Başvuru Başlangıç Tarihi 10.05.2024
Sınav Başvuru Bitiş Tarihi 20.05.2024
Sınav Geç Başvuru Tarihi 28.05.2024
Sınav Tarihi 30.06.2024
Sınav Sonuç Tarihi 14.08.2024

Başarı Garantili DGS Online Kursu Nedir?

Başarı Garantili DGS Online Kursu Nedir?

2023 Temmuz ayında yapılacak olan Dikey Geçiş Sınavı'na yönelik gerçekleştireceğimiz nettekurs.com Başarı Garantili Online DGS Kursu ile sınav tarihine kadar sizlerle birlikte olacağız. Bu süreçte DGS mantığını kavramanızı, en az bilgi ölçümü kadar önem arz eden ve sizi sıralamada ön plana çıkartacak olan zamanı doğru kullanma beceresini kazanmanızı sağlayacağız. Alanında Türkiye'nin en iyilerinden olan Türkçe - Sözel Hocalarımızın sözel mantık - cümle analizi ve paragrafın şifreleri çalışmaları yine alanında Türkiye'nin en iyilerinden olan Matematik - Sayısal Hocalarımızın problemler, akıl yürütme ve sayısal mantık çalışmaları ile sorulara farklı bir bakış açısı geliştirecek, DGS sorularını daha sistematik daha pratik ve akılcı çözümler ortaya koyarak, kolay, hızlı ve doğru şekilde çözebilir hale geleceksiniz. 

Kasım 2023 'te başlayacak DGS kursumuza düzenli olarak devam eden, hocalarımızın verdiği ödev ve sorumlulukları yerine getiren kursiyerlerimiz tek dönemde DGS 'de başarıya ulaşırlar. Herhangi bir başarısızlık durumunda ise kursiyerlerimizi yalnız bırakmaz, ücret almadan sınırsız video tekrar hakkı tanımaya devam ederiz. 

7 gün 24 Saat Kesintisiz Hizmet, Hep Açık, Hiç Kapanmayan Dershane!

7 gün 24 Saat Kesintisiz Hizmet, Hep Açık, Hiç Kapanmayan Dershane!

Sınırları Kaldıran İnternet Dershanemiz 2009 yılından bu yana Türkiye'nin en kaliteli hocalarıyla 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet vererek binlerce öğrenciyi başarıya ulaştırmıştır. Online Kurslarımız kapanmaz, taşınmaz, önce online okula ardından tekrar online kursa hemen akabinde online etüt merkezine dönüşerek planlarınızı ve hayatınızı asla alt üst etmez. İnternet erişimi olan her an, dünyanın neresinde olursanız olun, sizleri sınavda başarıya ulaştıracak gerekli bilgiler her an bir tık kadar yakınınızdadır. Ders çalışmaya ayıracağınız zaman ve parayı yola, dışarıda yemek yemeye harcamaz, kalabalık ortamlarda sağlığınızı riske atmaz, evinizin veya internet bulunan dilediğiniz ortamın konforunda başarıya ulaşırsınız. 

Ücretsiz Deneyebilir Miyim?

Ücretsiz Deneyebilir Miyim?

DGS Online Kursumuza kesin kayıt yaptırmadan önce sayfalarımızdaki "Ücretsiz Dene" butonuna tıklayıp nettekurs.com sistem üyeliği yaparak tüm dersleri ücretsiz olarak inceleyebilirsiniz. Kayıt formunu doldurduktan sonra seçtiğiniz nettekurs.com'un aktif olarak devam eden tüm dersleri ücretsiz olarak hesabınıza tanımlanacak, yine sayfamızdaki "Giriş Yap" butonuna tıklayıp nettekurs.com dershane girişi yaptığınızda kurslarım bölümünden erişiminize açık olacaktır. Ücretsiz sistem üyeliği yaparken ve sunum derslerini izlerken teknik sorun yaşarsanız 7 gün 24 saat boyunca danışmanlık ve teknik destek hizmeti vermekte olduğumuz 0312 427 71 72 telefon hattından arayarak veya canlı destek bölümünden yazarak yardım alabilirsiniz.

Derslere Nasıl Katılacağım, Ders Materyalleri Nelerdir, İçeriklere Nasıl Ulaşacağım ?

Derslere Nasıl Katılacağım, Ders Materyalleri Nelerdir, İçeriklere Nasıl Ulaşacağım ?

Tüm dersler 2023 Temmuz ayında yapılacak olan DGS sonuçları açıklanana kadar 7 gün 24 saat erişiminize açık olacaktır. Canlı yayınlar esnasında dilediğiniz her an hocaya soru sorup cevap alabilme olanağı mevcuttur. Canlı yayınlar bittikten sonra o gün işlenen tüm dersler 24 saat içerisinde sisteme video kaydı olarak yüklenecek ve sınav hazırlığınız boyunca erişiminize açık kalacak, dilediğiniz her an internet erişimi olan her yerde, tekrar kısıtlaması olmadan izlenebilecektir. Canlı derslerimizi veya video kayıt derslerimizi izlemek için internet erişimi olan herhangi bir cihaz yeterlidir. Ekstra yazılım veya donanıma ihtiyacınız yoktur. nettekurs.com İnternet Dershanemiz tüm cihazlara uyumludur. Derslerimize bilgisayar ve mobil cihazlardan da (akıllı telefon, tablet, laptop vb.) internet sitemizi ziyaret ederek hesabınız ile giriş yapıp katılabilirsiniz. Canlı yayın dersleri ve video kayıt derslerinin yanı sıra DGS SÖZEL - SAYISAL DERS NOTLARI, Özgün Deneme Sınavları ve Çıkmış Sorular ile Konu anlatımlı soru çözümleri yazılı ders materyalleri de ücretsiz olarak kullanımınıza sunulacaktır.

2023 DGS Online Kurs Programı Önemli Açıklamalar !

2023 DGS Online Kurs Programı Önemli Açıklamalar !

KURS ADI

BAŞLANGIÇ TARİHİ

 BİTİŞ TARİHİ

GÜNLER

DERS  SAATLERİ

TOPLAM HAFTA

TATİL ARASI

2023 DGS Online Kursu 

 

11 Aralık 2023 

PAZAR

 

31 Mart 2023   

CUMA

 

 

SALI   

   PERŞEMBE    

CUMA

PAZAR

 

 

18.30 - 22.00

18:30 - 20:30

18.30 - 22.00

12.00 - 14.00

 

 

                            

 

17 HAFTA

 

 

 

 

 -

2023 DGS Online Kurs Planı ve Ders Programı Nedir?

2023 DGS Online Kurs Planı ve Ders Programı Nedir?

2023 DGS Online Kamp Programı Önemli Açıklamalar !

2023 DGS Online Kamp Programı Önemli Açıklamalar !

KURS ADI

BAŞLANGIÇ TARİHİ

 BİTİŞ TARİHİ

GÜNLER

DERS  SAATLERİ

TOPLAM HAFTA

TATİL ARASI

2023 DGS Online Kampı 

 

2 Mayıs 2023 

SALI

 

14 Temmuz 2023   

CUMA

 

 

SALI   

CUMA

PAZAR

 

 

18.30 - 22.00

18.30 - 22.00

12.00 - 14.00

 

 

                            

 

11 HAFTA

 

 

 

 

 -

2023 DGS Online Kamp Planı ve Ders Programı Nedir?

2023 DGS Online Kamp Planı ve Ders Programı Nedir?

İlgili Eğitimlerimiz

nettekurs.com Sınırları Kaldıran Dershane

DGS Eğitmenlerimiz

Türkiye'nin en iyi hocaları artık bir tık yakınınızda !
nettekurs.com DGS Eğitmeni Müge Şenöz | Türkçe, Sözel Mantık, Edebiyat

Müge Şenöz 1981 Ankara doğumludur. Hacettepe Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü'nü bitirdikten sonra IAUL'de Eğitim Yönetimi alanında yüksek lisansını ve psikoloji alanında doktorasını tamamlamıştır. 2003 yılından beri üniversite hazırlık, KPSS, ALES, DGS kurslarında Türkçe öğretmenliği ve eğitim yayıncılığı yapmaktadır.

Müge Şenöz | Türkçe, Sözel Mantık, Edebiyat
nettekurs.com DGS Eğitmeni Rabia Sarıkaya | Matematik-Geometri

Rabia Sarıkaya 1996 Çorum doğumludur. Hacettepe Üniversitesi Matematik Öğretmenliği bölümünü bitirdikten sonra ODTÜ'de Felsefe alanında ikinci lisansını yapmaya başlamıştır. ALES Sayısal müfredatına hâkim olmak üzere kendisi de ALES’e giren Rabia Sarıkaya’nın 6 yıllık ALES eğitimi tecrübesi bulunmaktadır. Birçok kurumda lise, ortaokul matematik öğretmenliği tecrübesi de kazanmıştır. Matematik-Geometri eğitiminin yanında öğrencilerine; eğitim sisteminin hedef, strateji ve isteklerine uygun hizmeti vererek onlara analitik çözümler ürettirmeyi kariyer hedefi olarak benimsemiştir.

Rabia Sarıkaya | Matematik-Geometri

Yorumlar

İşte söyledikleri!

Hakan Cam | Öğrenci nettekurs.com kursiyer yorumu

2016 DGS kursunu satın aldığımda vaktım çok dardı yaklaşık 30 gün sürem kalmıştı sınavın olmasına ama bu kurs gerçekten bi farklı kitaptan çalışıyor gibi değil çok akılda kalıcı oluyor ve hocalarımın ayrı ayrı ellerinden öperim benim DGS alanım türkçeydi 60 sorudan 55 net yaptım :))

Hakan Cam | Öğrenci
Aynur Ünsal | kuran kursu öğreticisi nettekurs.com kursiyer yorumu

DGS sınav sonucu İzmir İlahiyatı kazandım. Katkılarınızdan dolayı gerçekten teşekkür ederim. Nettekurs olarak çok başarılı bir hizmet sunuyorsunuz. KPSS sınavında soruları kolay anlamam ve çözmemde de bütün sözel grubu hocalarıma ayrıca teşekkürler sunarım.

Aynur Ünsal | kuran kursu öğreticisi
Esma Şakır | ev hanımı nettekurs.com kursiyer yorumu

Nettekurs Online DGS Kursu sayesinde DGS (Dikey Geçiş Sınavı) ile İlahiyat fakültesi kazandım. Hocalarımıza, eğitim danışmanlarına, kısacası tüm ekibe çok çok teşekkür eder, kaliteli eğitimiyle Nettekurs'u herkese tavsiye ederim.

Esma Şakır | ev hanımı
Gamze Şahin | Diş Hekimi nettekurs.com kursiyer yorumu

Nettekurs Online ALES Kursu ve Online YÖKDİL Kursu ile ALES \'ten 97, YÖKDİL \'den 91 Puan Alan Gamze Şahin, Başarıya Nasıl Ulaştığını, ALES Online Kurs Yorumları ve YÖK Dil Online Kurs Yorumları Sayfamızda Sizler İçin Anlatıyor. Siz de Türkiye\'nin En İyi Online ALES Kursu ve En İyi Online YÖKDİL Kursu Nette Kurs\'a Hemen Kayıt Olun, Derece Yaparak ALES ve YÖKDİL Kazanma Fırsatını KAÇIRMAYIN!

Gamze Şahin | Diş Hekimi
Mustafa | Tıp Fakültesi Öğrencisi nettekurs.com kursiyer yorumu

Nettekurs Online YÖS Kursu ile Üniversite Sınavlarında 1\'inci Olarak Derece Yapıp Tıp Fakültesi Kazanan Öğrencimiz Mustafa Toluş, YÖS Online Kurs Yorumları Sayfamızda Başarıya Nasıl Ulaştığını Sizler İçin Anlatıyor! Siz de Türkiye\'nin En İyi Online YÖS Kursu\'na Hemen Kayıt Olun, Derece Yapıp YÖS ile Tıp Kazanmak Şansını KAÇIRMAYIN!

Mustafa | Tıp Fakültesi Öğrencisi
Bora | Tıp Fakültesi Öğrencisi nettekurs.com kursiyer yorumu

Nettekurs Online YKS TYT AYT Kursu ile hazırlanarak YKS TYT Türkiye 110.su ve AYT Sayısal Türkiye 310.\'su olan Bora Hanta, Başarıya Nasıl Ulaştığını, TYT YKS AYT Online Kurs Yorumları ve YKS Online Kurs Yorumları Sayfamızda Sizler İçin Anlatıyor. Siz de Türkiye\'nin En İyi Online YKS TYT AYT Kursu ve En İyi Online YKS Kursu Nette Kurs\'a Hemen Kayıt Olun, Derece Yaparak İyi Bir Üniversite Kazanma Fırsatını KAÇIRMAYIN!

Bora | Tıp Fakültesi Öğrencisi
Günseli Yıldırım | Tıp Fakültesi Öğrencisi nettekurs.com kursiyer yorumu

Nettekurs Online YÖS Kursu ile Üniversite Sınavlarında Derece Yapıp Tıp Fakültesi Kazanan Öğrencimiz Günseli Yıldırım, YÖS Online Kurs Yorumları Sayfamızda Başarıya Nasıl Ulaştığını Sizler İçin Anlatıyor! Siz de Türkiye'nin En İyi Online YÖS Kursu'na Hemen Kayıt Olun, Derece Yapıp YÖS Online Kursu ile Tıp Kazanma Şansını KAÇIRMAYIN!

Günseli Yıldırım | Tıp Fakültesi Öğrencisi
Levent Eken | Serbest Meslek nettekurs.com kursiyer yorumu

Kıymetli nettekurs çalışanlarına teşekkür! 2017 - 2018 yılında almış olduğum Online YKS TYT AYT Kurs paketi ve hocalarımın inanılmaz ilgisi, emeği ve enerjisiyle 45 yaşın yorgunluğunu inanca ve azme çevirip kazanmış olduğum Hukuk Fakültesini 3 yıl gibi kısa bir sürede, Haziran 2021 itibariyle bitirmiş bulunmaktayım. İdarecileriyle, hocalarıyla ve tüm çalışanlarıyla nettekurs 'a şükranlarımı sunuyorum. Online eğitim YKS TYT AYT kursu arayan tüm değerli öğrenciler, Hayata bakış açım olarak çok fazla kimseye / kuruluşa referans olmam ANCAK faydasını bizzat gördüğümden ve kıymetli nette kurs online kurs hocalarına inandığımdan dolayı size gönül rahatlığıyla bu kursu tavsiye edebilirim. Planlı programlı çalışma koşuluyla 24 saat hizmetlerinden faydalanabileceğiniz imkanları sunan nettekurs 'a kayıt olmanız durumunda başarınıza doğrudan etki edeceğine garanti veriyorum. Dediğim gibi tabii ki planlı programlı çalışma koşuluyla. Haftalık ders programlarıyla aslında sizin adınıza nettekurs çalışma planınızın ana taslağını oluşturuyor. Rehberlik hocalarının da özel görüşmeleri neticesinde yapmış oldukları ekstra katkılarla, hem öğrencilerin hem de çalışarak sınava hazırlanmak zorunda olanların mutlaka kaydolması gereken bir program nettekurs 'un sunduğu TYT/AYT hazırlık kursu programları. Tüm değerli öğrencilerin emeklerinin karşılığını almaları dileğiyle, Herkese saygı ve sevgilerimi sunuyorum.

Levent Eken | Serbest Meslek
Erol Karakaş | Uzman Doktor nettekurs.com kursiyer yorumu

13 yıl aradan sonra TUS sınavına hazırlanmak ve uzman olmak isteği oluştu. Bi arkadaşım NETTEKURS uzaktan eğitim TUS kursunu tavsiye etti ama ben çok ümitsizdim, olması imkansızdı benim için. Herşeye rağmen NETTEKURS ile irtibata geçtim ve bana ücretsiz deneme derslerini açtılar ve ben de daha da bi ders çalışma şevki oluştu, sonrasında nettekurs uzaktan eğitim kursunu satın aldım. Verdiğim bu kararla nettekurs'un TÜM HOCALARI sayesinde kısa bi sürede KADIN DOĞUM UZMANLIĞI kazandım. Bu başarıda NETTEKURS hocalarının konuları anlatırken ki açık ve net bilgileri çok katkı sağladı beni yormadan hem de. Bu yüzden NETTEKURS Online TUS Kursu uzaktan eğitim hocalarına ve yöneticilerine çok teşekkür ederim.

Erol Karakaş | Uzman Doktor
Cemil Adaş | Uzman Doktor nettekurs.com kursiyer yorumu

Nettekurs Online TUS Kursu ile Tıpta Uzmanlık Eğitimine Giriş Sınavında Başarıya Ulaşarak Uzmanlık Eğitimine Başlayan Üyemiz Cemil Adaş, TUS Online Kurs Yorumları Sayfamızda Başarıya Nasıl Ulaştığını Sizler İçin Anlatıyor! Siz de Türkiye'nin En İyi Online TUS Kursu 'na Hemen Kayıt Olun, Tıpta Uzmanlık Eğitimine Hemen Başlama Şansını KAÇIRMAYIN!

Cemil Adaş | Uzman Doktor
Ekrem Furkan Uçak | Uzman Doktor nettekurs.com kursiyer yorumu

Nettekurs Online TUS Kursu ile Tıpta Uzmanlık Eğitimine Giriş Sınavında Başarıya Ulaşarak Uzman Hekim Olmaya Hak Kazanan Üyemiz Ekrem Furkan Uçak, TUS Online Kurs Yorumları Sayfamızda Başarıya Nasıl Ulaştığını Sizler İçin Anlatıyor! Siz de Türkiye'nin En İyi Online TUS Kursu 'na Hemen Kayıt Olun, Uzman Hekim Olma Fırsatını KAÇIRMAYIN!

Ekrem Furkan Uçak | Uzman Doktor
Tamal Muradov | Doktor nettekurs.com kursiyer yorumu

Rusyada tıp fakültesini bitirdikten sonra Türkiyeye gelme kararı aldım. Zor bir dönem beni bekliyordu STS Tıp Denklik sınavını kazanmam gerekiyordu, arkadaşlarımın tavsiyeleriyle nettekurs.com video derslerini aldım. Pek zamanım yoktu ama 4 ay yoğun calışma sonucu 57 puanla sınavı kazandım. Şimdi de TUS'a hazırlanmayı düşünüyorum ve kesinlikle tercihim yine nettekurs olacak. Herkese başarılar diliyorum. TUS sınavını kazanmak istiyorsanız bu başarıda yanımızda olan nette kursu ısrarla tavsiye ederim. Teşekkürler NetteKurs bu başarıda payınız olduğu için...

Tamal Muradov | Doktor
Zehranur Danışan | Tıp Öğrencisi nettekurs.com kursiyer yorumu

Yabancı Uyruklu Öğrenci sınavlarına nettekurs ile hazırlandım. Her ne kadar yorucu ve stresli bir dönem geçirsem de gerek nettekurs olsun gerek Yös hocalarımız olsun her türlü desteklerini esirgemediler. Dersler olsun materyaller olsun sınav dönemimin güzel geçmesine katkıda bulundu. Dersler hem eğlenceli, samimi bir ortamda hem de Yös hocalarımızla çok keyifli ve verimli geçti. Hocamızın rehberlik dersleri sınav dönemi olsun sınavlar hakkında önemli bilgiler olsun dolu dolu geçti. Tercih döneminde de nettekurs desteğini hiç bir zaman esirgemedi ve hayalim olan Tıp bölümünü 98 puan ile İnönü üniversitesinde kazandım. Nettekurs Yös hocalarımıza ve bu başarıda emeği geçen tüm nettekurs yetkililerine teşekkür ediyorum....

Zehranur Danışan | Tıp Öğrencisi
Oğuzhan Kara | Yazılım Mühendisi nettekurs.com kursiyer yorumu

Nettekurs Online YÖS Kursu ile Üniversite Sınavlarında Yüksek Başarı Elde Ederek Yazılım Mühendisliği Bölümünü Kazanan Öğrencimiz Oğuzhan Kara, YÖS Online Kurs Yorumları Sayfamızda Başarıya Nasıl Ulaştığını Sizler İçin Anlatıyor! Siz de Türkiye'nin En İyi Online YÖS Kursu'na Hemen Kayıt Olun, Derece Yapıp YÖS Online Kursu ile Başarı Kazanma Şansını KAÇIRMAYIN!

Oğuzhan Kara | Yazılım Mühendisi
Emine Pekkirişçi  | Doktor nettekurs.com kursiyer yorumu

Nettekurs Online TUS Kursu ile Tıpta Uzmanlık Eğitimine Giriş Sınavında Başarıya Ulaşarak Uzman Hekim Olmaya Hak Kazanan Üyemiz Emine Pekkirişçi, TUS Online Kurs Yorumları Sayfamızda Başarıya Nasıl Ulaştığını Sizler İçin Anlatıyor! Siz de Türkiye'nin En İyi Online TUS Kursu 'na Hemen Kayıt Olun, Uzman Hekim Olma Fırsatını KAÇIRMAYIN!

Emine Pekkirişçi | Doktor
Gülşen Gürsoy | Elektronik Teknisyeni nettekurs.com kursiyer yorumu

Kısa zamanda YKS sınavında istediğim puanın çok daha üstünde puan aldım. Online YKS TYT AYT Kursu tüm derslerimde üstün gayret ve alaka gösteren öğretmenlerime sonsuz teşekkürlerimi bir borç bilirim. Meslek lisesi temelli biri olarak ve neredeyse 30 yıl aradan sonra 15 bin başarı sıralamasıyla Mimar Sinan Üniversitesi Sanat Tarihi bölümüne kayıt oldum. Teşekkürler Nette Kurs, teşekkürler öğretmenlerim!

Gülşen Gürsoy | Elektronik Teknisyeni
Ayşenur Tüven | Öğrenci nettekurs.com kursiyer yorumu

Nettekurs Online YDS Kursu ile sınava hazırlandım ve YDS’ye ilk girişimde 86 puan alarak hazırlanmak için ne kadar doğru bir adres seçtiğimi bir kez daha anladım :) Derslerin işlenişi ve hocamızın katkıları bir yana, danışmak istediğim her konu için her zaman orada olan tüm nettekurs ekibine, emekleri, destekleri ve ilgileri için çok teşekkür ederim.

Ayşenur Tüven | Öğrenci
Hacer Nurdan Yıldız | Avukat nettekurs.com kursiyer yorumu

Nettekurs'un kıymetli ekibi ve Yökdil Online Kurs hocaları sayesinde Yökdil sınavında hedefime ulaştım. Her şey için teşekkür ederim! :)

Hacer Nurdan Yıldız | Avukat
Caner Satıral | Öğretim Görevlisi nettekurs.com kursiyer yorumu

Nette Kurs'ta katılmış olduğum Online Ales ve Online Yökdil kurslarından beklentim olan puanları alarak Öğretim Görevlisi oldum. Verilen eğitimin kalitesinden, ekibin ilgi ve alakasından çok memnun kaldım. Nettekurs ekibine ve Ales ve Yökdil eğitmenlerine katkılarından dolayı çok teşekkür ederim...

Caner Satıral | Öğretim Görevlisi
Nurcemal Sariyeva |  Öğrenci nettekurs.com kursiyer yorumu

sizin YOS kursunuzdan su andan memnunum. gerchekten bayildim. I found it really useful

Nurcemal Sariyeva | Öğrenci
Merve Hoça | Fizyoterapist nettekurs.com kursiyer yorumu

KPSS sınavına nettekurs Online KPSS Kursu ile Hazırlandım ve 2018 Kpss puanım 93.8 geldi. Bu süreçte beni destekleyen tüm nettekurs ekibine sonsuz teşekkürler...

Merve Hoça | Fizyoterapist
Mahmut Yardımcı | Veteriner nettekurs.com kursiyer yorumu

Değerli nette kurs ekibi ve hocaları ALES kursunuz sayesinde ALES stresinden kurtuldum, istediğim puanı aldım, emeğinize sağlık...

Mahmut Yardımcı | Veteriner
Zeynel Sarı | Öğretim Görevlisi nettekurs.com kursiyer yorumu

Nettekurs ekibine ve öğretmenlerine şükranlarımı sunuyorum. Nettekurs Online ALES Kursu ile hazırlanarak ALES sınavından istediğim 80 puanı aldım. nette kurs ekibinin disiplinli-tutarlı ve alanındaki uzman hocalarıyla iyi bir ALES hazırlık süreci, başarı seviyesini oldukça yükseltiyor. Bence sınavda yeterince net yapmak istiyorsan '' net adres NETTEKURS !''

Zeynel Sarı | Öğretim Görevlisi
Çelebi Karaduman | Uzman Hekim nettekurs.com kursiyer yorumu

Hiç TUS temelim olmamasına rağmen mezuniyetimden 9 yıl sonra nettekurs Online TUS Kursu ile TUS'a hazırlanarak anestezi bölümü kazandım. Nettekurs ekibine ve değerli TUS hocalarına ilgi ve emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum.

Çelebi Karaduman | Uzman Hekim
Kemal Çorlu | Mühendis nettekurs.com kursiyer yorumu

İngilizce YDS sınavı ile ilgili kanımca en önemli husus mevcut seviyenize göre bireysel danışmanlık hizmetidir. Hocamızın kişiye özel yorumları ve yol göstericiliği; çoğu zaman esprili ve motive edici, teknik olarak da çok başarılı tarzı ile birlikte mükemmelleşiyor. En az orta seviye ingilizceniz varsa, başarı = nettekurstur. Nettekurs Online YDS Kursu ile sınava hazırlandım ve ilk kez girdiğim YDS 'den 80 üzeri puan alarak B seviyesi hedefime ulaştım. Umarım aynı çizgide devam edersiniz. Teşekkür ederim.

Kemal Çorlu | Mühendis
Yerasyl Mamytkhan | İnşaat Mühendisi nettekurs.com kursiyer yorumu

Nettekurs Online YÖS Kursu ile Üniversite Sınavlarında Derece Yapıp Diş Hekimliği Fakültesi Kazanan Öğrencimiz Yerasyl Mamytkhan, YÖS Online Kurs Yorumları Sayfamızda Başarıya Nasıl Ulaştığını Sizler İçin Anlatıyor! Siz de Türkiye'nin En İyi Online YÖS Kursu'na Hemen Kayıt Olun, Derece Yapıp YÖS ile DUS Kazanma Şansını KAÇIRMAYIN!

Yerasyl Mamytkhan | İnşaat Mühendisi
Eslem Dol | Diş Hekimliği Öğrencisi nettekurs.com kursiyer yorumu

Nettekurs Online YÖS Kursu ile Üniversite Sınavlarında Derece Yapıp Diş Hekimliği Fakültesi Kazanan Öğrencimiz Eslem BOL, YÖS Online Kurs Yorumları Sayfamızda Başarıya Nasıl Ulaştığını Sizler İçin Anlatıyor! Siz de Türkiye'nin En İyi Online YÖS Kursu'na Hemen Kayıt Olun, Derece Yapıp YÖS ile DUS Kazanma Şansını KAÇIRMAYIN!

Eslem Dol | Diş Hekimliği Öğrencisi
Mehmet Dönmez | Doktor nettekurs.com kursiyer yorumu

Merhabalar... Lisede yabancı dilim fransızcaydı ki onu da hiç anlamadım ya neyse... ingilizceden korktuğum için yıllarca tusa da hiç girmedim. bir gün bu tus uktemi gerçekleştirmek için gemileri yaktım ve hazırlanmaya karar verdim.tabi ilk adım tıpdildi. nettekursa üye oldum ve 2. girişimde hayatımda ilk kez gördüğüm ingilizceyi nettekurs hocam sayesinde verdim.(ilk girişimde hava şartları nedeniyle mart ayında Ankaraya uçak kalkmadı otobüsle gidince de sınavdan bir-iki saat önce Ankarada olabildim ve de o durumda da veremedim tabi) Nettekurs hocamın verdiği tüyoları hep not aldım ve tıpdil sınavında çok işime yaradı. bazı soruları tam okumadan bile çözebildim. ve Tus`un ilk ayağı tıpdil sınavından geçtim:)) bunda benim emeğim kadar, Nettekurs tıpdil hocamın tüyoları başta olmak üzere, defalarca tekrar ederek kafana yerleştirdiği konu anlatımları, soru çözümleri vardır... Lütfen hocama çook teşekkür ettiğimi söylerseniz sevinirim... Teşekkürler nettekurs ailesi...

Mehmet Dönmez | Doktor
Mert Uzun | Öğrenci nettekurs.com kursiyer yorumu

2017 YÖS`e hazırlandığım bu zorlu süreçte her daim yanımda olan nettekurs bünyesine çok şey borçluyum. Hayalim olan moleküler biyoloji ve genetik bölümünü iyi bir üniversite olan Uludağ Üniversitesinde kazanmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bu stresli ve zor dönemde her daim yanımda olan, her daim bana yardımcı olan Online YÖS Kursu hocama da bir teşekkürü borç bilirim. Bütün netteKurs ekibine ve Hocalarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Böyle güzel ve samimi insanlarla tanıştığım için çok mutluyum.

Mert Uzun | Öğrenci
Sahure Özay | Diyetisyen nettekurs.com kursiyer yorumu

Merhaba, kısa zamanda Yökdil sınavıma hazırlanmam da bana yol gösteren Yökdil Kursu Hocama ve nette kurs ailesine teşekkür ederim. Hocamızın doğru yönlendirmesiyle Temmuz Yökdil sınavımı geçtim. Dil sınavlarına yönelik kurs arayan kişilere tereddütsüz önereceğim tek adres nettekurs.com

Sahure Özay | Diyetisyen
Nasibe Erdoğan | Bankacı nettekurs.com kursiyer yorumu

ales sınavına nettekursla hazırlandım. nettekurs ekibine öğretmenlerine yönetime ve teknik ekibe çok teşekkur ediyorum ales sınavında istedıgım bir puan aldım... bu başarıda nettekurs ekibinin katkısı ve emegi çok büyük.... teşekkurler tekrardan nettekurs ekibi...

Nasibe Erdoğan | Bankacı
Makbule Melis Taşkıran |  Öğretmen nettekurs.com kursiyer yorumu

2017 Kasım Ales sınavına netteKurs Online ALes kursunu tercih edenlerden biri de bendim, öncelikle bu stresli ve zorlu sınav dönemi boyunca desteğini bizlerden esirgemeyen tüm netteKurs çalışanlarına, hocalarıma, bu işin mutfağında gece gündüz demeden çalışıp her daim sorunlarımıza çözüm üretmeye çalışan tüm ekibe ve özellikle bu kaliteli eğitimi gerçekten de evimize kadar getiren ve online ders almak düşüncesine olan güvensizliğimi kıran NetteKurs yönetimine teşekkürü bir borç bilirim. İhtiyacım olan 81 puanı almış ve Ales serüvenimi burada noktalandırmış bulunuyorum, tüm çevreme gönül rahatlığıyla önereceğim bir online kurs oldu. Tekrardan herkese teşekkürler..

Makbule Melis Taşkıran | Öğretmen
Gözde Ölçer | Fizyoterapist nettekurs.com kursiyer yorumu

Değerli nettekurs.com hocalarım; baş kahramanlarımız Ales hocalarım olmak üzere; derslerde ve diğer zamanlarda her zaman sorun çözme odaklı yaklaşımlarıyla işimizi kolaylaştıran tüm NETTEKURS ekibine sabırları ve doğru müdahaleleri için çok teşekkür ediyorum. Benim için zorlu bir Ales yolculuğunu 84 puanla tamamlamış bulunuyorum. Harika ve keyifli bir Ales kursu dönemi geçirdim. Emeklerinize sağlık; sevgiler...

Gözde Ölçer | Fizyoterapist
İsrafil Ertürk | Emekli Askeri Personel nettekurs.com kursiyer yorumu

Merhabalar değerli nettekurs.com çalışanları sayenizde 2017 ilkbahar ales sınavından say 77 EA 74 puan aldım. Kursunuza başvurmadan önceki durumum 55 civarlarıydı ama ALES kurs hocalarım sayesinde hedefim olan 70 in üzerinde bir not aldım. Başta hocalarım olmak üzere arka planda gece gündüz demeden bütün sorunlara çözüm getiren nette kurs ekibine çok teşekkür ederim. ALES sınavına girecek bütün arkadaslara şiddetle tavsiye ederim kesinlikle çok iyi bir kurs, saygılar.

İsrafil Ertürk | Emekli Askeri Personel
Hüseyin Benli |  Öğr. Görevlisi nettekurs.com kursiyer yorumu

Mart 2017 YÖKDİL Fen Bilimleri sınavından 77,50 aldım... Hocamızın ders anlatım sitilinden çok yararlandım...daha önce farklı kurslardan yökdil dersi almıştım fakat nettekurs bana en faydalı olan online kurs oldu...Emeği geçen nettekurs ekibine ve hocalarımıza çok teşekkür ederim...çalışmalarında başarılar dilerim...Yökdil sınavına hazırlanan ve dil çalışan kişilere özellikle tavsiye ederim...

Hüseyin Benli | Öğr. Görevlisi
Muhammet Can | Hekim nettekurs.com kursiyer yorumu

Sevgili NETTEKURS ekibi ve YDS ve YÖKDİL Hocalarım, 8 yıldır ÜDS,KPDS,YDS derken onlarca sınava girdim. Nihayetinde, nettekursa.com a katılarak hocalarımla tanıştım ve hem YÖKDİL`den (72.5) hemde YDS`den geçer not alarak Nisan 2017 döneminde Doçentliğe başvurdum. 8 yıldır nettekurs.com hocamın tabiriyle `rakı içmiş fare gibi dolaştım` Lakin kısmet bu zamana imiş. Sınavdan Geçtim ve kurtuldum. nettekurs ve hocalarıma sonsuz teşekkürler. Ankara`ya yolum düşerse onlara yemek ısmarlayacağıma söz veriyorum. Herkese saygılar... Muhammet Can

Muhammet Can | Hekim
Mine Erkan | Doktor nettekurs.com kursiyer yorumu

YDSye ilk girişimdi, ingilizce eğitimimin üzerinden de uzun zaman geçtiği için başlangıç seviyesinden video ders kaydı yaptırdım. Çalıştığım ve bebeğim olduğu için derslerin % 75ini ancak dinleyebilmişimdir ve ödevleri pek yapamadım. Tüm bunlara rağmen verilen kelime bilgisi ve sınav taktikleri süperdi beni yökdilden 88,75 ve yds`de 85 puana getirdi

Mine Erkan | Doktor
Melek Emre | Doktor nettekurs.com kursiyer yorumu

TIPDİL Kursundan çok memnun kaldım. TIPDİL Sınavında Hocalarımın netteKURS derslerinde çalıştırdığı konuların ve soruların neredeyse aynıları çıktı. Çok memnun kaldım. Teşekkürler.

Melek Emre | Doktor
Gülhan Kalmuk | AKADEMİSYEN nettekurs.com kursiyer yorumu

Değerli Hocalarım ve nettekurs.com Yöneticileri; Düzenlemiş olduğunuz programın içeriği, yöntemi ve özellikle hoca seçimleriniz konusunda sizleri tebrik etmek istiyorum. Üniversiteden mezun olduktan sonra başladığım İngilizce Dil eğitimi maratonumda Doçentlik Sınavına girmek için başvurduğum kursunuz yoğun iş yaşamım nedeni ile çok az zaman ayırabilmeme rağmen Yökdil sınavında yeterli puanı almamı sağladı. Ben online yökdil kursunuzdan çok daha fazla yararlanmayı isterdim ama maalesef bu dönem ancak yeterli puanı alacak kadar faydalanabildim. Kursunuz sadece yökdil sınavına hazırlamıyor aynı zamanda gramer konusundada oldukça etkili bilgiler veriyor. Bu nednele ileride ingilizce bilgimi arttırmak için tekrar kursunuzu almayıda planlıyorum. Ayrıca çevremde ihtiyacı olan herkese öneriyorum. Bir önerim olacak özellikle Conversation Club tarzı konuşmaya yönelik canlı klüpler oluşturabilseniz o konuda ben ve birçok kişinin buna ihtiyacına cevap verebilirsiniz. Her zaman yeniliklerinizden haberdar olmayı isterim. Tekrar sizleri tebrik ediyorum. Görüşmek Üzere...

Gülhan Kalmuk | AKADEMİSYEN
Mustafa Açıkgöz | Yrd. Doç. Dr. (Akademisyen) nettekurs.com kursiyer yorumu

Öncelikle YDS Hocama sabrı, yaklaşımı, ders anlatım tarzı için teşekkürler. Uzun zamandır yaşadığım YDS sorununu en sonunda hallettim. Hem de sadece son 1 ay çalışmama rağmen. Ve daha önce 2 farklı kursa kayıt olmuş biri olarak, çok çok meşhur hocaları da dinlemiş biri olarak, nettekurs.com YDS kursu en iyisiydi diyebilirim. Saygılar, sevgiler...

Mustafa Açıkgöz | Yrd. Doç. Dr. (Akademisyen)
Nurdan Çağlayan | işletme nettekurs.com kursiyer yorumu

nettekurs ailesine calisanlarina ve cok degerli hocalarima ayri ayri teşekkür ediyorum. En stresli zamanlarimizda yanimizda oldunuz ve emeginizle destek oldunuz. Akademik basarimiza giden yolda lazim olan yds puanlarini aldik elhamdülillah. Bir daha oturup ales ve yds çalışmayı düşünsem tercihim yine sizler olacaksiniz. Teşekkürler nettekurs ailesi...

Nurdan Çağlayan | işletme
Gönül Akıncı | öğretim üyesi nettekurs.com kursiyer yorumu

Öncelikle tüm Nettekurs ekibine YDS ders dönemi boyunca katkı ve desteklerinden dolayı çok teşekkür ederim. YDS`ye nasıl hazırlanılır, sorular nasıl analiz edilir, en kısa zamanda kelime bilgisi nasıl arttırılır inanın bunu hiç sıkmadan, öğrenciyi ödeve boğmadan ve bir çok şeyi derste verip üzerine biraz bireysel çalışmayla Nettekurs sayesinde yaptım. Çok kısa bir sürede de YDS puanımı 63`ten 74`e çıkarttım. Nettekurs ile tanışana kadar farklı kurslara da katılımlarım olmuştu. Ancak inanın Nettekurs kadar öğrencisinin başarısı için ilave notlar oluşturan, ilave dersler yapan, daha sonradan da öğrencinin sorularını mesaj yoluyla cevaplayan bir kurs olmamıştı. Değerli katkıları ve paylaşımları için Nettekursa tekrardan teşekkür ediyorum.

Gönül Akıncı | öğretim üyesi
Zekine Punduk | öğretmen nettekurs.com kursiyer yorumu

online dersleriniz benim için çok faydalı oldu. sadece takip ederek hedeflediğim sınav notumu aldım...ekstra ders çalışamadım...Ancak istediğim notu almış olmama rağmen notumu daha da yükseltmek için çalışmalarıma devam edeceğim, eğer kurs kayıtlarınız belirli bir süre yaz döneminde de açık kalabilirse eksiklerimizi tamamlamak adına benim açımdan daha iyi olacak.. Hocalarımızın performansı cidden müthiş, çok zevkli derslerdi..ben canlı yayınları takip edemedim iş saatleri dolayısıyla ama video dersler bile beni motive etti... herşey için çok teşekkürler emeğinize sağlık...

Zekine Punduk | öğretmen
Fikret Göynümer | Doktor nettekurs.com kursiyer yorumu

nettekurs.com ekibini ve yds hocalarını gıyaben tanıdığım için çok mutluyum. Çok az kişi aynı şeyi defalarca heyecan duyarak anlatabilir. Dersler tam bir amatör ruhla ve sanki ilk dersini veriyor gibi anlatılıyor. İngilizce de doğru adres nettekurs.com

Fikret Göynümer | Doktor
Aykut Altınok | doktor nettekurs.com kursiyer yorumu

TUS uzmanlık sınavı için internette araştırma yaparken tesadüfen rastladım nettekursa, 1 hafta ücretsiz dersleri takip ettikten sonra siteye üye olmaya karar verdim. TUS kursuna üye olmadan önce bir takım endişelerim vardı ve burda anlatılan dersler için yorumların olmaması işimi zorlaştırmıştı bu yorumu da bakan arkadaşların faydalanması adına yazıyorum. 5. sınıfta kaydolduğum nette kurs TUS derslerini 1 sene takip ettim bunlara ek olarak tüm tus sorularını çözdüm ve online denemelere katıldım ve tus sınavında 65.6 puanla radyololi bölümünü kazandım. Bu hazırlık sürecimde her türlü sorunum ile ilgilenen nettekursa ve tus konusunda uzmanlaşmış hocalarımıza teşekkür ederim.

Aykut Altınok | doktor
Günseli Yıldırım | Öğrenci nettekurs.com kursiyer yorumu

Bu sene yöse nettekurs.com ile hazırlandım. Kocaeli'de sağlıklı yös eğitimi alabileceğim bir kurum yoktu, yöse nettekursla hazırlanmaya karar verdim. İnternet üzerinden olması da bana birçok zaman kazandırdı. Namık Kemal Üniversitesinden 90 puanla 3.lük, Osmangazi Üniversitesinden 98.89 puanla 2.lik, Uludağ Üniversitesinden 98.75 puan almamda tek destekçim olan nettekursun katkısı büyüktür. Düzenli takip edildiğinde istenilen her bölüme yerleşilebilineceğine inanıyorum. Ben hedefime ulaştım darısı sizlerin başına.Hepinize başarılar diliyorum.

Günseli Yıldırım | Öğrenci
Osman Korkmaz | Emekli Bankacı nettekurs.com kursiyer yorumu

Sitenize kayıt olduktan sonra; öğretmenlerinizin mesleki yeterliliklerinin yüksekliği, canlı destek ekibinizdeki çalışanlarınızın nazik ve sürekli yardımcı olan yaklaşımları karşısında, ne kadar doğru bir iş yaptığımı daha iyi anladım. Yaklaşık 2,5 milyon kişinin girdiği ve her yıl katılan sayısının artarak devam ettiği, üniversite giriş sınavına hazırlık alanında verdiğiniz bu değerli hizmet, şu aşamada başlangıç seviyesinde. Ancak; bu hizmetin pratikliği, geniş kitlelere hızlı ve kolay ulaştırılabilmesi ve en önemlisi de esnek zaman yönetimine elverişli olması gibi üstün teknolojik özellikleri nedeniyle dalga dalga büyüyerek kısa zamanda devasa boyutlara ulaşacağını düşünüyorum. Eğitim adına üstlendiği çok önemli bu görevi, başarıyla yerine getiren nettekurs.com ekibinin bu alanda lider olacağına inanıyor, işini şevkle yapan tüm nettekurs.com ekibine buradan teşekkürlerimi ileterek hepsini kutluyorum.

Osman Korkmaz | Emekli Bankacı
Olçun Ümit Ünal | Doktor nettekurs.com kursiyer yorumu

Başta Hocalarım olmak üzere bu zorlu YDS maratonunda bize yardımcı olan nettekurs ailesine sonsuz teşekkürler. 50 olan YDS puanımı bir dönemde nettekurs'u düzenli takip ederek 76 ya çıkardım. Hepinize çok teşekkürler.

Olçun Ümit Ünal | Doktor
Reyhan Polat | Öğrenci nettekurs.com kursiyer yorumu

YDS Canlı derslere düzenli katılamadığım halde 70 puan alarak hedefime ulaştım. YDS Sınav tüyolarıyla işi şansa bırakmayıp İngilizcenin temel mantığını aşılayarak başarılı olmamızı sağlayan NETTEKURS'a ve Hocalarıma teşekkür ediyorum.

Reyhan Polat | Öğrenci
Emine güler | Öğrenci nettekurs.com kursiyer yorumu

Birçok kurs aldım uzaktan eğitim olarak ama hiçbir kursdan bukadar memnun kalmadım gerek YDS kursu gerek ALES kursu mükemmeldi.İşin mantığını bu kadar iyi anlatan YDS kurs Hocalarımıza ve ALES'ten iyi skorlar alınacağını ve işin mantığını çok iyi anlatan ALES kurs hocalarımıza sonsuz teşekkürlerimi gönderiyorum. Kursiyerlerin iyi alması için ellerinden geleni büyük özveriyle yapan hocalarım ve netteKurs ekibi muhteşem kadro gözüm kapalı tavsiye ediyorum...

Emine güler | Öğrenci
Tugce Celik |  Öğrenci nettekurs.com kursiyer yorumu

YÖS sinavina girmek, Türkiye`de okumak gibi bir düsüncem yoktu. Nettekurs dershanesine basladim ve 1-2 aylik gibi kisa bir sürede bu dershaneden online olarak ders aldim ve cok yararlarini gördüm. Almanya’da yaşadığım Türkcem yeterli olmadigi halde yös Matematik, Geometri ve IQ cok ama cok iyi anlatildi. Sorularimiza gerek mail gerek canli destek ve telefon yoluyla cevap alabildim. Nettekurs sayesinde su an Marmara Üniversitesi 'Alman Dili ve Edebiyati' bölümünü kazandim. Bütün nettekurs.com ekibine ve Yös kursu hocalarıma sonsuz tesekkürlerimi sunuyorum... Böyle güzel ve samimi insanlari tanidigim icin ayrica cok mutluyum.

Tugce Celik | Öğrenci
Onur Karaörs | Doktor nettekurs.com kursiyer yorumu

İngilizce sınavı için yetersizken Tıp-Dil Kursu sayesinde 76.25 puan aldım.nette-kurs ve Tıp-Dil Kursu ailesine öncelikle ilgi, alakala, samimiyetleri için ve tabiki özenle hazırlamış oldukları kurs programı ve destekleyici materyalleri için teşekkür ederim.Aynı zamanda TUS hazırlık programıyla bu zor sınavı da aşacağımı biliyorum. nette-kurs ailesine emekleri için teşekkür ederim.

Onur Karaörs | Doktor
Asiye Pehlivanoğlu | Öğrenci nettekurs.com kursiyer yorumu

2016 yılında YÖS'e girmeye karar vermemle başlayan araştırmalar sonucunda nettekurs'la tanıştım. Gerek kurumun gerekse YÖS Hocalarımın ilgili tavırları ve kendi düzenli takiplerim,çalışmalarım sonucunda Künib Yös sınavından 80 puan alarak Yıldız Teknik Üniversitesi Psikolojik danışmanlık ve rehberlik bölümüne yerleştim.Herkesin düzenli çalışmaları sonucunda hedefine ulaşabileceğini düşünüyorum.Umarım herkes için istediği bölüm ve fakülte olur.

Asiye Pehlivanoğlu | Öğrenci
Yaşar Yoğun | Doktor nettekurs.com kursiyer yorumu

Hocalarıma ve tüm NETTEKURS ekibine teşekkür ediyorum. Daha önce 56.25 olan notumu 73.75 e çıkarmış bulunuyorum. Bunu sınava 1 ay kala ev taşımış olup dersleri takip edemememe rağmen başardım. Sınava yönelik ders anlatım modelinin son derece başarılı olduğunu düşünüyorum ve başta Hocalarım olmak üzere bütün NETTEKURS ekibini tebrik ediyorum.

Yaşar Yoğun | Doktor
Mehmet Demir | Devlet Memuru nettekurs.com kursiyer yorumu

10 yıl aradan sonra bana yeniden İngilizceyi sevdiren ve YDS sınavında 77.5 almamı sağlayan Hocalarıma ve tüm NetteKurs ekibine sonsuz teşekkür ediyorum. Zamanım olup biraz daha Hocalarımın verdiği ödevleri yapabilseydim çok rahat B alabileceğimi düşünüyorum. NetteKursa kayıt olup sadece Hocalarımın dediklerini yaparsanız emin olunuz istediğiniz notu çok rahat alırsınız. Kayıt yaptırmadan önce bir çok YDS kursu incelemiştim ama iyi ki NetteKursu seçmişim. Bu arada kursa kayıt yaptırmadan önce defalarca aradığım Canlı Destek Ekibine de ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Gecenin ilerleyen saatleri olmasına rağmen her defasında bıkmadan usanmadan bana destek verdiler. YDS ye hazırlanmak istiyorsanız NetteKurs aradığınız kurum bence. Ne diyebilirim ki... Teşekkürler tüm NetteKurs ekibine ve YDS hocalarına !

Mehmet Demir | Devlet Memuru
Hüseyin Kaba | Öğretmen  nettekurs.com kursiyer yorumu

YDS sınavına Nette Kurs la hazırlandım puanımı 36 dan 51.25 e taşıdım. Kursun % 65 ini takip edebilmeme rağmen ydsden bu puani aldim. Başta hocalarım olmak uzere tüm nettekurs ailesine teşekkür ederim. Doktora için ingilizce sınavından 55 lazimdi. 3 soru ile kacirdim. nettekurs yds kursunu tamamlayabilseydim 65- 70 alabilirdim.Kismet 2017 ilkbahar Yds vira Bismillah

Hüseyin Kaba | Öğretmen
Ülker Yağcı | öğrenci nettekurs.com kursiyer yorumu

YDS Hocalarıma ve NETTEKURS ekibindeki tüm arkadaşlara canı gönülden teşekkürü borç biliyorum çünkü İngilizcem orta seviyede olmamasına rağmen 30 olan yds sonucumu 2 ay gibi bir sürede 62 seviyesine çıkarttık ve bunu benim çok sıkışık bir dönemim olmasına rağmen hocalarımın tekniği ve anlatım tarzı ile olduğu ve öğretmeyi seven öğrenmeyi de sevdiren bir tarzda yaptığı için çok teşekkürler. İnş istediğim hedef yds sınavında seksenin üstünde almaktı ve bir daha nettekurs ailesi ile hazırlanırsam alacağıma inanıyorum. Hayat boyu öğrenmek umuduyla....

Ülker Yağcı | öğrenci
Semra Güven | Diş Hekimi nettekurs.com kursiyer yorumu

Ben Diş Hekimi Semra Güven. NETTEKURS 2016 Ağustos TIPDİL kursunu video ders olarak takip ettim. İngilizce alt yapım hiç olmamasına ve sınavlara çok uzun yıllar ara vermeme rağmen yaklaşık iki buçuk aylık bir çalışma ile TIPDİL sınavında 71,25 puan aldım. Hocalarıma ve tüm NETTEKURS ekibine teşekkür ediyorum. DUS kursu başlar başlamaz diş hekimliği uzmanlık sınavına da NETTEKURS ile hazırlanacağım. NETTEKURS'u herkese tavsiye ederim. Teşekkürler.

Semra Güven | Diş Hekimi
Mustafa Deveci | Doktor  nettekurs.com kursiyer yorumu

Çok değerli YDS Hocalarım ve NETTEKURS.COM ailesi; Ben 2016 Eylül YDS Online Kursu canlı ders öğrencisi Mustafa Deveci. NETTEKURS sayesinde 2016 Eylül YDS`de daha önceleri 50`lerde olan puanımı 75`e puana yükselttim (internet şirketi taşıma işlemini yapamadığından ve internetim olmadığından dolayı sadece 6 ders takip edebildim). Bu başarı; takip edebildiğim derslerinizdeki ileriye doğru okuma tavsiyeniz ve adresime gönderdiğiniz YDS kitabındaki kelimeleri (tamamını ezberledim) ve özet tablolarını çalisarak geldi. Benim bu kadar kısa bir çalışma ve kursun büyük bölümünü tamamlayamama durumuma rağmen puanımı çok kısa zamanda 20 puan yükseltme durumum göz önünde bulundurulduğunda derslerin tamamına katılan ve düzenli / günlük çalışan kişilerin NETTEKURS Online YDS kursu ile tek dönemde 80 - 90 puan alabileceğini gönül rahatlığı ile söyleyebilirim. Emeklerinize ve ellerinize sağlık, sonsuz teşekkürler...

Mustafa Deveci | Doktor
Ekrem furkan uçak | Doktor nettekurs.com kursiyer yorumu

5. sınıftayken nettekurs ve tus dersleri ile tanıştım. Daha öncesinde farklı farklı dershanelerin kendi tanıtımlarını dinlemiştim. Klasik usulde dershaneciliğin bu çağda hala uygulanabilir olmasının tek sebebi biz tıp öğrencilerinin üstün özveriyi göstermesi - göstermek zorunda kalmasıdır diye düşünüyorum. Bu platforma üye olurken yeterliliği konusunda olumlu ya da olumsuz herhangi bir yorum ya da kayıtlı bir öğrenci ile görüşememek beni tedirgin etmişti açıkcası. Ama ister öğrenci evi ister ailemin yanı ya da hastanede nöbette müsait olduğum bir zamanda internet üzerinden çalışabilmek beni cezbetti. Satın almadan derslerin hesabıma açılması aşağı yukarı değerlendirme imkanı verdi. 1 yılı aşkın bir süre, istediğim kadar tus derslerini tekrar etme imkanım oldu. Dersleri izleyerek, tüm tus sorularını çözerek ve de ortak tus denemelerine katılarak tus sınavının üstesinden geldik. 65.2 puan aldım ve ilk tusumda Ruh Sağlığı ve Hastalıkları bölümüne yerleşerek tus deneyimini eziyet olmaktan çıkarabildik. Son sözüm tüm dersaneler `tus`u anlatır. Öğrenci çalışır ve kazanır. Ücret konusunda tüm muadillerine göre bizi üzmeyen, dostane yaklaşım gösteren nettekurs yönetimine ve değerli hocalarımıza teşekkür ederim. Evden çalışabilme imkanının ne kadar önemli bir ayrıntı olduğunu herkese hatırlatıyor ve tavsiye ediyorum.

Ekrem furkan uçak | Doktor
Ahmet Yasin Okudan | Milli Eğitim Bakanlığı nettekurs.com kursiyer yorumu

netteKURS ALES Kursu sayesinde 83 puan aldım ve sınavda istediğim başarıyı yakaladım. Şimdi YDS sınavına da netteKURS ile hazırlanıyorum. Teşekkürler netteKURS !

Ahmet Yasin Okudan | Milli Eğitim Bakanlığı
Aslı İrem Ataç | Grafiker nettekurs.com kursiyer yorumu

netteKURS.com Online ALES Kursuna katıldım. ALES sınavında hedeflediğim puanı zorlanmadan aldım. netteKURS ailesine ve ALES Hocalarına sonsuz teşekkürler.

Aslı İrem Ataç | Grafiker
Damla Bişirici | Doktor nettekurs.com kursiyer yorumu

TIP-Dil sınavında 55 puana ihtiyacım vardı. 60 puan aldım. nettekurs.com Online dersler ile sınava hazırlanmak çok avantajlı. Herkese tavsiye ederim.

Damla Bişirici | Doktor
Esra Demir | Eğitim nettekurs.com kursiyer yorumu

YDS'de çok kısa zamanda 20 puan yükselttim. Hocalarıma, nettekurs teknik ekibine, danışmanlara kısacası tüm NETTEKURS'a teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim..

Esra Demir | Eğitim
Fatih Yeğen | Kamu Personeli nettekurs.com kursiyer yorumu

48.75 olan YDS puanımı sadece bir kurs döneminde 72.5 puana yükselttim. 15 - 20 puan artışı garanti eden nettekurs.com sayesinde 3 ayda yaklaşık 24 puan skor yükseltip YDS belasından kurtuldum. Tüm çevreme nettekursu tavsiye ediyorum. Sağolun, eksik olmayın..

Fatih Yeğen | Kamu Personeli
Hakan Savran | Doktor nettekurs.com kursiyer yorumu

Deneme süresi için çok teşekkürler. TUS dersleri için kayıt olmadan önce ne kadar kaliteli bir eğitim olduğunu görebildim ve sonrasında nettekurs TUS kursuna kesin kaydımı yaptırdım. Satın almadan önce tüm dersleri izletip aklımızdaki soru işaretlerini kaldırdığınız için tekrar teşekkür ederim.

Hakan Savran | Doktor
Özgür Tanrıverdi | Doktor nettekurs.com kursiyer yorumu

YDS'de 65 puana ihtiyacım vardı. Tek kurs döneminde 80 puana yakın derece elde ederek Doçentlik yolundaki YDS engelini aştım. Teşekkürler nettekurs.

Özgür Tanrıverdi | Doktor
Öznur Nalçınkaya | Akademisyen nettekurs.com kursiyer yorumu

nettekurs.com YDS Kursu Türkiye'deki en iyi YDS uzmanı. İngilizceyi sevdirdiğiniz için NETTEKURS'a ve Hocalarıma teşekkür ederim.

Öznur Nalçınkaya | Akademisyen
Sezgi Koca | Avukat nettekurs.com kursiyer yorumu

Yabancı dil sınavıyla yaklaşık 3 yıldır uğraşıyorum. Daha önce iki kursa gittim, ancak ikisi de benim çalışma stilime uygun değildi. Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine nettekurs.com ile tanıştım. 3 ay süre ile YDS kursuna devam ettim. Aynı zamanda nettekurs.com sitesinde bulunan, çıkmış YDS çözümlerinin videolarını izledim. En son girdiğim sınavda aldığım puan 60' tı. Hedefim ise 70 puandı. 3 aylık sürenin sonunda 73,75 puan alarak hedefime ulaştım. Disiplinli ve hedefe yönelik çalışma için YDS derslerine katılmanızı tavsiye ediyorum. Bu süreçte bana rehber olan Hocalarıma ve nettekursa çok teşekkür ederim. Sezgi KOCA

Sezgi Koca | Avukat
Meral  Özdemir | Doktor nettekurs.com kursiyer yorumu

Öncelikle hocalarıma ve tüm nettekurs ekibine sonsuz teşekkürler....Tıp dil için 50 almam gerekiyordu. 65 aldım.Bana ingilizceyi sevdiren hocalarıma hürmetler...Tüm çevremdeki arakadaşlarıma kesinlikle bir kez nettekurstan ders almalarını öneririm.

Meral Özdemir | Doktor

nettekurs.com

Sınırları Kaldıran Dershane nettekurs.com Kazandırmaya Devam Ediyor !

93065
Toplam Üye
35628
Video Ders
8019
Canlı Ders
140
Çevrim İçi Üye

SOSYAL MEDYA