2021 - 2022 Online LGS Kursu

Türkiye’nin En İyi Online LGS Kursu Çok Yakında Parmaklarınızın Ucunda! nettekurs LGS Uzaktan Eğitim Dersleri ile Tek Dönemde LGS Kazanma Şansını Kaçırmayın!

Online LGS Kursu Hakkında

LGS kazanmak için ihtiyacınız olan tüm kaynaklar Türkiye’nin Başarı Oranı En Yüksek Online Dershanesi nettekurs LGS Uzaktan Eğitim Kursu ile ayağınıza geliyor. ÖSYM ve MEB sınavlarında uzun yıllardır binlerce adayı başarıya ulaştırmakta olan En İyi LGS Hocalarını Online LGS Kursu programlarında sizlerle buluşturuyoruz. LGS Online Kurs içerikleri olarak LGS tüm konu anlatımı ve soru çözümleri, canlı dersler, video dersler, LGS online deneme sınavları ve kursumuza özel güncel LGS kitapları ile diğer tüm kaynakları ÜCRETSİZ DENEYEBİLİRSİNİZ! LGS Deneme çözümleri ile eksiklerinizi giderecek, LGS Matematik deneme çözümleri, LGS Türkçe deneme çözümleri ile hızınıza hız katacaksınız! 7/24 canlı destek hattı ve uzman rehberlik servisiyle ihtiyaç duyduğunuz her an yanı başınızda olan nettekurs ile tek dönemde yüksek puan alarak LGS KAZANABİLİRSİNİZ!

Başlama Tarihi: Kayıt Olduğunuz Tarih
Kullanım Süresi: 1 Sınav Dönemi
Kurs İçeriği: 220 Saat Canlı Ders, 220 Saat Video Ders ve PDF Ders Notları
rating star rating star rating star rating star rating star ( 6 Oy / Ortalama 5/5 )

Tüm LGS Konu Anlatımları ve Canlı Ders Avantajı ile Başarı Garantisi !

2 yıllık erişim

Tüm LGS Konularına Sınava Kadar Sınırsız Erişim !

2 yıllık erişim

Tüm LGS Konu Anlatımları ve Canlı Ders Avantajı ile Başarı Garantisi

2 yıllık erişim
2021 - 2022 Online LGS Kursu

nettekurs.com Uzaktan Eğitim Dershanesi Liselere Geçiş Sistemi sınavı ile Türkiye’nin İlk ve Tek Sınav Kazanma Garantili LGS Hazırlık Kursu, En İyi Hocalar, Canlı LGS Dersleri, Video Dersler, Konu Anlatımları, Çıkmış Sınav Soruları ve Çözümleri, Ücretsiz LGS Notları, Test ve Deneme Sınavları, Kısacası LGS Kazanmak İçin İhtiyaç Duyduğunuz Her Şey, En Uygun Ders Ücretleri, En Hesaplı Kurs Fiyatları ve En Kaliteli Online Dershane Hizmeti ile Parmaklarınızın Ucunda ! Öneri veya Tavsiye Arayarak, Puan ya da Net Hesaplamaları Yaparak Para ve Zaman Kaybetmeyin ! LGS Sınavlarında Kazandıran Sınav Sonuçları, Yüksek Puan ve Başarı nettekurs.com ile Bir Tık Yakınınızda ! LGS uzaktan eğitim imkanı ile LGS hazırlık kurslarımız sizleri bekliyor!

nettekurs.com Online Dershane
2021 - 2022 Online LGS Kursu

LGS Kurs Paketleri


LGS Canlı Ders

3250   + kdv

2925 +kdv


Kazanacağınız e-PARA = 175,00 TL
Tüm LGS Konu Anlatımları ve Canlı Ders Avantajı ile Başarı Garantisi !


LGS Video Ders

2925   + kdv

1674 +kdv


Kazanacağınız e-PARA = 100,00 TL
Tüm LGS Konularına Sınava Kadar Sınırsız Erişim !


LGS Hızlandırılmış Kurs ve Kamp Canlı Ders

760   + kdv

684 +kdv


Kazanacağınız e-PARA = 41,00 TL
Tüm LGS Konu Anlatımları ve Canlı Ders Avantajı ile Başarı Garantisi


2021 - 2022 Online LGS Kursu Özel İndirim Fırsatı!

LGS Online Eğitim sayfamızda görmüş olduğunuz paket ücretleri sınırlı sayıda kontenjana özel indirimli ücretlerdir. Özel indirimlerden yararlanarak LGS kazanabilmek için elinizi çabuk tutunuz! Nettekurs ‘tan En İyi Liselere Yerleşmeden Ayrılmayacaksınız!


Online LGS Kursu ÜCRETSİZ DENE!

Online LGS Kursu sınav hazırlık programlarımızın tüm içeriklerini nettekurs ücretsiz sistem üyeliği yaparak ÜCRETSİZ DENEYEBİLİRSİNİZ! Türkiye’de bir ilk olan uygulamamız ile kısıtlanmış bir içeriğe değil kesin kayıt yaptırmış kullanıcılar ile aynı şekilde tüm kaynaklara erişim sağlayabileceksiniz. Canlı ders, video ders ve online LGS deneme sınavları dışında LGS online eğitim pdf kaynak ve kitaplarını da içeren LGS Uzaktan Eğitim programlarımızı ücretsiz denedikten sonra kayıt olmak istemediğiniz durumda kesinlikle ücret ödemezsiniz.

LGS Ücretsiz Dene

İlgili Eğitimlerimiz

nettekurs.com Sınırları Kaldıran Dershane


Nettekurs LGS Eğitmenlerimiz

Türkiye'nin en iyi hocaları artık bir tık yakınınızda !


0

Toplam Üye

0

Video Ders

0

Canlı Ders

0

Çevrimiçi Üye

Nettekurs Yorumlar