2020 Sonbahar ALES Kursu Ankara, Ankara ALES Kursu

ALES'e nettekurs Ankara ALES Kursu ile Hazırlanın, Yüksek Puanla ALES Kazanma Şansını Kaçırmayın! Türkiye’nin En iyi ALES Kursu Ankara 'da Sizleri Bekliyor!

ALES Kursu Ankara Eğitim Programları

ALES ‘ten (Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitim Giriş Sınavı) yüksek puan almak için ihtiyaç duyduğunuz tüm kaynaklar Ankara’nın başarı oranı en yüksek ALES dershanesi nettekurs’un hazırladığı ALES Kursu Ankara Eğitim Programlarında sizleri bekliyor! Ankara ALES Kursu denildiğinde hatta Türkiye’deki tüm ALES kursları arasında ilk ve tek olan ALES akıllı sınıf uygulaması ile tek dönemde ALES puanınızı en az 15-20 puan aralığında arttırma garantisi veriyoruz! Ders kaçırmak, konu atlamak, anlamadan, öğrenmeden veya pekiştirmeden geçip gitmek artık tarihe karıştı. Teknoloji ile tecrübeyi buluşturduğumuz özel 8 kişilik ALES akıllı sınıflarımıza hemen katılarak Türkiye’nin en iyi ALES hocalarından alacağınız konu anlatımı, güncel taktik ve soru çözüm tekniği dersleri ile tek dönemde ALES kazanma fırsatını kaçırmayın!

Başlama Tarihi: Kayıt Olduğunuz Tarih
Kullanım Süresi: Azami 2 Yıl Sınırsız Erişim
Kurs İçeriği: 100 Saat Canlı Ders, 350 Saat Video Ders, 2 Cilt Kitap Ve PDF Ders Notları
rating star rating star ( 112 Oy / Ortalama 5/2 )

8 Kişiye Özel Akıllı Sınıf Ayrıcalığında ALES Sayısal + Sözel Tüm Konu Anlatımı ve Soru Çözümleriyle ALES 'te Yüksek Puan Garantisi!

2 yıllık erişim

Tüm ALES Sayısal Konularında Kişiye Özel Anlatımlar ve Güncel Sayısal Mantık Tüyoları ile ALES Sayısalda Eksiğiniz Kalmayacak!

2 yıllık erişim

Tüm ALES Sözel Konularında Kişiye Özel Anlatımlar ve Güncel Sözel Mantık Tüyoları ile ALES Sözelde Eksiğiniz Kalmayacak!

2 yıllık erişim
2020 Aralık ALES Kursu Ankara

ALES ‘te ( Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı ) yüksek puan almayı hedefleyenler nettekurs.com'un ALES Kursu Uzaktan Eğitim Dersleri sizleri bekliyor. Türkiye’nin İlk ve Tek Sınav Kazanma Garantili Dershane ‘sinde ALES Hazırlık Kursları ile En İyi ALES Eğitmen ve Hocaları, Yüz yüze ALES Dersleri, ALES Video Dersler, ALES Türkçe, Sözel Mantık, ALES Matematik, Sayısal Mantık, Tüm ALES Konuları ve Mantık Soru Çözüm Teknikleri, Konu Anlatımları, Çıkmış ALES Soruları ve Çözümleri, Ücretsiz ALES Kaynak ve Kitapları, Test, Deneme Sınavları ve Çözümlü e-SINAV Uygulamaları, e-ALES Hazırlığı için Özel Uygulamalar, Kısacası ALES ‘te Sınav Kazanmak İçin İhtiyaç Duyduğunuz Her Şey, En Uygun ALES Ders Ücretleri, En Hesaplı ALES Kurs Fiyatları ve En Kaliteli Dershane Hizmeti ile Parmaklarınızın Ucunda ! Kaliteli Eğitim için Öneri veya Tavsiye Arayarak, Tekrar Tekrar ALES Başvurusu ve ALES Puan Hesaplama Yaparak Zaman Kaybetmeyin, Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavında Kazandıran ALES Sınav Sonuçları, Yüksek Puan ve Başarı nettekurs.com ile Bir Tık Yakınınızda !

nettekurs.com Online Dershane
2020 Aralık ALES Kursu Ankara

ALES Kurs Paketleri


2020 Aralık ALES Akıllı Sınıf


3060   + kdv

1530 +kdv


Kazanacağınız e-PARA = 91,00 TL
8 Kişiye Özel Akıllı Sınıf Ayrıcalığında ALES Sayısal + Sözel Tüm Konu Anlatımı ve Soru Çözümleriyle ALES 'te Yüksek Puan Garantisi!



2020 Aralık ALES Sayısal Akıllı Sınıf

2750   + kdv

1375 +kdv


Kazanacağınız e-PARA = 82,00 TL
Tüm ALES Sayısal Konularında Kişiye Özel Anlatımlar ve Güncel Sayısal Mantık Tüyoları ile ALES Sayısalda Eksiğiniz Kalmayacak!



2020 Aralık ALES Sözel Akıllı Sınıf

830   + kdv

415 +kdv


Kazanacağınız e-PARA = 24,00 TL
Tüm ALES Sözel Konularında Kişiye Özel Anlatımlar ve Güncel Sözel Mantık Tüyoları ile ALES Sözelde Eksiğiniz Kalmayacak!



20250 Sonbahar ALES Kursu Ankara Özel İndirim Fırsatı!

ALES Kursu Ankara sayfamızda görmüş olduğunuz paket ücretleri sınırlı sayıda kontenjana özel indirimli ücretlerdir. Özel indirimlerden yararlanarak ALES kazanabilmek ve kontenjanı kısıtlı ALES akıllı sınıflarımıza katılabilmek için başvurunuzu geciktirmeyin! Türkiye’de bir ilk olan ALES akıllı sınıf uygulamamız sayesinde Elbette Kazanacaksınız!


Ankara ALES Kursu Akıllı Sınıf Programını Ücretsiz Dene!

Ankara ALES Kursu denildiğinde tek dönemde 15-20 puan aralığında puan artışı garantisi veren tek eğitim programı olma özelliğine sahip ALES kursumuzu akıllı sınıfımıza konuk olarak ücretsiz deneyebilirsiniz. Ankara’nın en iyi ALES hocaları, bire bir ilgi, kişiye özel rehberlik servisi, akıllı sınıfta yer alamadığınız oturumlara internet üzerinden canlı katılma olanağı, kaçırdığınız ya da katıldığınız dersleri video ders olarak sınırsız tekrar etme imkânı, kursumuza özel güncel ALES kitap ve kaynakları, ALES deneme sınavları ve çözümleri gibi sizi başarıya ulaştıracak tüm özellikleri içeren ALES kursumuzu hemen başvuru yaparak ÜCRETSİZ DENEYEBİLİRSİNİZ!

ALES Ücretsiz Dene
2024- ALES/1
Sınav Başvuru Başlangıç Tarihi 01.03.2024
Sınav Başvuru Bitiş Tarihi 11.03.2024
Sınav Geç Başvuru Tarihi 19.03.2024
Sınav Tarihi 21.04.2024
Sınav Sonuç Tarihi 10.05.2024

0

Toplam Üye

0

Video Ders

0

Canlı Ders

0

Çevrimiçi Üye

Nettekurs Yorumlar